David Brown 996 - hydrauliek

Wie kan mij helpen aan een werkplaats,of onderdelen boekje van een db.996 wij hebben ook problemen met de hefinrichting,werkterg traag,tilt bijna niet ,olie is wel aan het peil,zit er ook een olie filter op het hydrauliek systeem.

Deel dit topic

holdertje

Reacties

Gerbil
Bij mij de doet de hef het helemaal niet meer... ja er zit een filter onder de versnellingsbak deze is voor de achterbrug en tevens voor de hydraulic/hef.. deze kan verstopt raken.
dalton
Er zit ook een knop op de bediening van de hef die de snelheid van je hefinrichting bepaald, misschien eerst kijken of hij dan al iets sneller is. maar hij heeft ook te weinig power dus waarschijnlijk krijgt hij dan niet genoeg olie dit kan zoals Gerbil al zegt wel aan een verstopt filter liggen. kan ook zijn dat je hydraulicpompje versleten is ( weet niet of je nog andere hydraulische koppelingen op je tractor hebt anders even kijken of die ook niet 100% werken )
Mielmonteur
Waarschijnlijk het filter dat verstopt zit, dan komt de pomp niet aan zijn capaciteit
Krulle
In het blok in de achterbrug zitten cupjes waar de olie bij langs moet. deze kunne ook geblokeerd zijn. dat is nog al heel gepruts ivm veertjes enzo.
johndeere6100
Onze db 996 heeft het probleem als je hm start gaat de hef helemaal omhoog en op bedrijfstemperatuur doet ie neits meer :S
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 996 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!