Leraren blokkeren ingang ministerie met tractoren

Ludieke actie. Speelgoedtrekkers blokkeren onderwijsministerie (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Onderwijsbond Leraren in Actie gaat de ingang van het ministerie van Onderwijs woensdagochtend blokkeren met honderden speelgoedtractortjes. De "ludieke actie met een knipoog naar het boerenprotest" vindt plaats tussen 08.00 en 09.00 uur. Het bericht Speelgoedtrekkers blokkeren onderwijsministerie verscheen eerst op Nieuws.nl.

 LIVE | Staking legt Nederlands onderwijs plat, ingang van ministerie wordt geblokkeerd met honderden speelgoedtractortjes (ed.nl)

Meer dan 3300 scholen doen vandaag mee aan de landelijke onderwijsstaking. In het hele land zijn manifestaties georganiseerd. Hoe gaat de staking er aan toe, wat gebeurt er ondertussen in de Kamer en hoe beleven de kinderen deze onverwachte vrije dag? Je volgt het de hele dag live in ons liveblog.

 Blokkade van speelgoeddtrekkertjes en andere acties voor het onderwijs (nrc.nl)

Op verschillende plekken in het land vragen leraren meer geld en waardering voor de onderwijssector. Ruim vierduizend scholen zijn woensdag dicht.

 Liveblog lerarenstaking: 'trekkers' blokkeren Ministerie (rtvoost.nl)

Ondanks een toezegging van minister Slob om 460 miljoen euro extra uit te trekken voor onderwijs leggen leraren en leraressen vandaag het werk neer. Ze zijn blij met de toezegging van Slob, maar staken alsnog om structurele verbeteringen in het onderwijs af te dwingen. Volg dit liveblog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsgrazer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!