Kraanmachinist overleden bij bedrijfsongeluk in Heerenveen

Een kraanmachinist is overleden nadat zijn kraan was bedolven door een laag grond. De man was aan het werk voor een recyclingbedrijf in Heerenveen.
Hij raakte bekneld en kon zelf niet meer uit de kraan komen. De hulpdiensten konden hem niet op tijd redden.
Omdat het om een bedrijfsongeluk gaat, doet de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) onderzoek. Die kan nog niets zeggen over de toedracht van het ongeluk, meldt Omrop Fryslân.
 Kraanmachinist overleden bij bedrijfsongeluk in Heerenveen (nos.nl)

Een kraanmachinist is overleden nadat zijn kraan was bedolven door een laag grond. De man was aan het werk voor een recyclingbedrijf in Heerenveen. Hij raakte bekneld en kon zelf niet meer uit de kraan komen. De hulpdiensten konden hem niet op tijd redden. Omdat het om een bedrijfsongeluk gaat, doet de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) onderzoek. Die kan nog niets zeggen over de toedracht van het ongeluk, meldt Omrop Fryslân.

Nieuwsgrazer

Reacties

+7
Alex Miedema
Verschrikkelijk, heel veel sterkte voor de nabestaanden en betrokkenen.
+1
Albert Peters
Gruwelijk om zo te eindigen sterkte ieder
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden kraan , ongeluk , onderzoek , grond , werk , heerenveen , vastgereden , man , was , overleden en fryslân geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!