Illustratie van:

International 523 - versnellingsbak

Hallo,

weet er iemand hoe ik makkelijk de pan van de versnellingsbak eraf krijg ik moet ergens een nieuwe spanstift inmeppen maar kwam erachter dat ik best veel los moet maken voordat ik erbij kan. heb de 2 poken al los maar dan moet ik dat hele gietijzere deel tot mijn stuur eraf halen of hoeft dat niet?????

Deel dit topic

Reacties

henry case IH
Waar moet je precies die stift in slaan ??
henry case IH

zo at het giet ijzere deel er af.
of is er nog een mogelijk hijd?
dalton
Ja weet zo even de naam niet te noemen van dat onderdeel, maar de as waar je met je pook de tractor in zn 1 of 2 zet is lam omdat die spanstift gebroken is. en op de bijgeleverde foto heb je de toch niet de pan eraf waar die poken op staan?
henry case IH
Nee. zo als het op de foto staat kan wel dat gietijzere deel er af.

zit hij niet met 3-4 bouten vast ?
dalton
Nee er zitten wat meer bouten in maar bedankt voor de informatie, was al bang dat ik veel los moest gaan draaien maarja dan blijven we bezig he.
1046
Of je nou veel of weinig moet losdraaien , et probleem moet verholpen worden
Wimsumar
Beste Dalton: Vandaag vraagt iemand ( zie discussielijst) waar hij/zij het versnellingsbakoliepeil bij een 423 kan controleren. Die vraag kun jij vast wel beantwoorden. Thanx.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 523 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!