Mc-Cormick D 439 - Injectiepomp

Hey,
Een goeie vriend van mij heeft sinds een tijdje een D439 gekocht. Nu is het probleem dat hij niet al te goed draait, probleem hier is de injectiepomp. De pomp steekt enkel nog goed mazout via de 4de cilinder, de 2de geeft niets en 1 en 3 zijn heel pover... (ik ben tevens 200% zeker dat het probleem niet van de injectoren komt, hij heeft deze onderling al verwisseld als zijnde steekproef). Nu blijkt dat er 2 soorten injectiepompen voor deze trekkers werden gemaakt, lange en korte.. Nu zit er een korte op, maar hij heeft in occasie een lange gevonden... Zijn deze verwisselbaar door een simpele ombouw of ligt et moeilijk? Kan er me iemand helpen hierbij? Alvast vriendelijk bedankt. Kristof
Grinder

Reacties

IHC-power
Korte en lange?? Dat onderscheid ken ik niet. Wel onderscheid tussen een 436 en 439 pomp, maar dat maakt niets uit. (zijn trouwens ook even lang :D)
ValtraStisch
Staan de plunjers van die oude pomp wel in dezelfde hoek tov elkaar?
Als je de persklepjes eraf draait,dan kijk je op de plunjers,de kerfjes moeten precies dezelfde stand hebben.
Je moet echt bagger verpompt hebben als die niet meer pompen wil.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!