Deutz D4006 - Knipperlicht deutz d4006

Knipperlicht zowel links als rechts doen het niet op mijn deutz d4006. Mag ik ervan uit gaan dat de schakelaar in zijn geheel kapot is? En hoe kan ik dit controleren? Heb de zekeringen nagekeken en deze zijn allemaal intact
Henk Wijnen

Reacties

Farm utilities
Zit er ook een aparte schakelaar op voor de 4 knipperlichten? Zo ja, als die wel werkt, dan weet je te minste dat de knipperlicht relais nog werkt. Als die het ook niet doen, dan verwacht ik niet dat het aan de hendel voor links of rechts knipperen ligt, dan kan het evengoed de knipperlicht relais zijn. Maar uiteraard: meten is weten, een multimeter er bij halen. Maar dan moet je daar wel kennis van hebben.
Henk Wijnen
Je hebt het over 4 knipperlichten?? Vlgs mij alleen maar links en rechtsknipperlicht toch. Bij het verder zoeken zou ook de claxon daarop zitten. Dus heeft het zin dat ik die even probeer lijkt me
mike_v
Trek de stekkertjes eens uit het schakelaartje en hang ze eens aan een andere schakelaar. Weet je het zo of het aan de schakelaar ligt of niet.
jehan
Doet er bij ons iets niet kijken we altijd eerst of er geen zekering kapot is
Henk Wijnen
@jehan dat heb ik daarvoor al gedaan dus...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!