International 624 - Welk type tractor is dit? en type motor? International

Ik heb een International tractor gekocht. Alleen het type is me nog niet duidelijk. Het lijkt erop dat de motorkap niet origineel is, geen typeplaatje. De motornummers komen niet overeen met de nummers op dit forum. Wie kan me verder helpen?
De gevonden nummer:
31N1755 (links van oliefilter)
305591 (bij rempedaal)
3 055 002R (links op blok bovenin)
3 131 657R1 (onder stoel)
Het is een 4cilinder model met Agriomatic-s (goed werkend).BJ ook onbekend.

Deel dit topic

huub12

Reacties

1046
R nummers zijn onderdeel nummers
1046
Heb je ook een foto???
huub12
@1046

(klik om te vergroten)

Type op motorkap klopt volgens mij dus niet

(klik om te vergroten)

1046
644 ist zowiezo nie
huub12
Het nummer op het blok komt overeen met het onderdeelnummer van het blok volgens de onderdelenlijst op de site van IHC parts. Het kan toch niet anders dan dat het een 624 is?
Alleen het nummer links van de oliefilter kan ik nergens thuis brengen. Iemand?
Klein Rot
Huub12

Kijk eens hier http/www.ihac.de onder tractor schepper daar staat alle info
huub12
@Klein Rot dank voor de info. Volgens mij kan het niet anders dan dat het een 624 is.
De duitse site had ik gezien, wordt er allen niet wijzer van. Maar het onderdeelnummer van het blok komt overeen met het bloknummer van een D206 motor.
@huub12

Het motorblok is nogal vies, als je het schoonmaakt zie je in de buurt van het oliefilter ,of misschien ook wel carterontluchting, een nummer staan. Dat is het bloknummer.
@huub12

Als je echt niets kunt vinden dan kan je nog kijken naar de afstand tussen het uitlaatspruitstuk en de deksel waar de carterontuchting op gemonteerd zit. Is deze afstand heel weinig, dan heb je dus een "korte slag" motor > d206. Voorbeelden kun je vinden door bijvoorbeeld ihc d206 of ihc d239 op google te zoeken.
huub12
@case956powerrzzzzz Dankjewel!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!