International 644 - olie lekkage bij pen door achterbug

Hallo, ik heb een international 644, maar deze lekt olie langs de pen die door de achterbrug heengaat en waar de hef latten dan weer aan zitten, is dit een begekend probleem? ik neem aan dat er een keering of o-ring in zit, maar zijn er mensen die uit ervaring weten of de pen dan ook aan vervanging toe is?

mvg. Arjan
InterArjan

Reacties

looman
Inderdaad bekend probleem. Keerringen zijn nog goed verkrijgbaar en vervangen is eenvoudig. Pen hoef je niet te vervangen.
InterArjan
Oke, bedankt, dan zal ik achter die keerringen aan
siegfried001
Zelfde bekend probleem met de 644 hier ja 😛
ROBERTIHC
Hmmm, hier hebben we nooit zo'n lekkage gehad bij de heflatten, ik heb het wel op het werk mee gemaakt met een 745 xl, deze heb ik toen de keeringen vervangen.

je hoeft hiervoor de olie niet afte tappen, druk die lange pen gewoon naar binnen toe zodat je net de keering eruit kunt trekken/halen en druk je nieuwe erin, en doe precies hetzelfde met die andere kant....
monteurtje
Achterbrug hoeft niet eens afgetapt te worden.
de pen voorzichtig naar binnen slaan(niet te ver) tot de afdichting NET vrijkomt afdichting vervangen invetten pen terugtikken en dan de andere kant doen.
monteurtje
@ROBERTIHC

je was me net voor:P
tomzetor
Ik heb thuis het zelfde probleem nu. bedankt voor de informatie;)
Interford
@monteurtje
die afdichtingsring kan die zowel bij de 644 als bij 844 gebruikt worden?
m.a.w zijn ze bij de 44-serie allemaal gelijk
gr wim
monteurtje
Ik dacht dat ze van de 44 serie hetzelfde zijn, anders gewoon ff bij de dealer vragen/bestellen.
ik weet wel dat er 2 maten van die afdichtingen zijn maar welke bij welk type hoort weet ik zo niet.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!