Info gevraagd over een malettie grond frees

Hallo. ik heb een malettie grond frees ,maar ik kan nergens info hier over vinden,Wie heeft hier iets van bv beschrijving gebruik aanwijzing of wat dan ook .Het is een frees van 2mtr werkend,graag zou ik wat meer willen weten over de frees .werkt prima maar ik zou toch wel willen weten welke olie er bv in moet en hoeveel.
op voor hand bedankt.
limbo

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

jehan
Ik heb zelf ook een malettie frees ..de mijne is maar 1,50 werkend ..ik doe er dikke olie in een 80w 90
limbo
Ok en waar meet je de olie inhoud? ik kan bv geen olie peil punt vinden aan de klok en hoeveel olie doe je er in
jehan
@limbo klopt zit geen peil stok in ..of aan de dop..de zijkast controleer ik altijd met een ijzer draadje ..probeer altijd tot onder in de bak te komen ..en als er dan maar een kwart van de hoogte van de bak aan het draadje zit is het wel genoeg ..en de tandwiel kast midden op de frees al net zo kwart van onderen is genoeg ..door het draaien tijdens het werk gooien de tandwielen de olie wel naar boven..meeste tand wiel kasten worden veelste vol gedaan
limbo
Ok bedankt ga het morgen ff regelen en meten ,
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!