Case MX 100 C - geen vermogen

Mx90c boven 1700 toeren goed vermogen ,daaronder niet,forum zecht turbodruk bijstellen ,wie kent dit?
mx100c

Reacties

fendtinterfan
Idd ik denk dat e wat aan de hand is met je turbo, rookt hij ook overmatig of niet?
glenn820
Misschien filters verstopt, komt ook vaak voor
Wimsumar
Beste MX100C: Hoe lang speelt dit probleem al?
Jarno1h
Kan zo vele oorzaken zijn 😉. pomp niet goed, brandstof filter verstopt, luchtfilter verstopt, turbo kapot enz enz... als je wat duidelijker bent met het probleem omschrijven kunnen we er wat meer mee 😉
john deere 7810
Kijk eerst je filters maar eens na das het simpelste maar van wanneer gaat je turbo er bij dan? vaak is dit bij een bepaalt aantal toeren
mx100c
Moter loopt mooi ,rookt niet en neemt geen olie ,nieuwe filters hielp niet ,vermogenstest had bij 2000 t 10pk meer,bij 1700 t voel je het volle vermogen(turbo) komen,turbo hoort direct erin te komen toch.
john deere 7810
Waneer merk je het? dat hij minder vermogen heeft
glenn820
Als jij t gas goed opentrekt, dan komt de turbo pas in. als je rustig rijdt niet
mx100c
Ik hb een mx100c die trekt door het hele gebied goed,de 90 heeft zelfde moter, turbo dus het valt op,hij vecht niet onder de 1700 ,enbij 1700voel je in eens het vermogen komen,ik denk aan branstof of de tubodruk wat forum dacht ,watis turbodruk bijstellen?
Wimsumar
Beste mx100c]

Quote:
de 90 heeft zelfde moter

De motor van de MX90C is uiterlijk dan wel dezelfde (Perkins) als in de MX100C, maar de afstelling is anders ( vandaar het 10-p.k. verschil. Voor de MX90C kan dat gevoelsmatig erg ongunstig ( afgeknepen) uitpakken.

tractordata.com/farm-tractors/001/…
FabianFendt
Wij hebben ook eem mx100c een brok ellende totaal geen vermogen en pas nieuwe bussen en zuigers erin omdat er een klep was afgebrokkeld en in de zuiger was geslagen maar heb nog steeds geen vermogen komt ook pas bij de 1700 toeren maar dan is het ook niet veel..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case MX 100 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!