Zetor 3511 - Zetor 3511 Achterbrug+Brandstofpomp

Hallo mijn Zetor 3511 maakt als ik in de 4e of 5e versnelling zit nogal veel lawaai uit de linker en rechter aandrijfbak zal ik het maar noemen. Is dit normaal? En hoe zou ik dit anders kunnen verhelpen?
En weet iemand hoe ik mijn brandstofpomop iets kan opschroeven?

Alvast bedankt
Axion

Reacties

Wimsumar
Beste Axion: Bij veel merken komt bij jonge en oude trekkers voor dat een bepaalde versnelling "geluid" maakt door speling/slijtage op as(sen) en/of tandwiel(en).
DOLMAR
Stel hier even je vraag dan weet je zeker dat je een goed en duidelijk antwoord krijgt ...

zetorworld.com/cgi-bin/x-forum.cgi/
Wimsumar
Beste Dolmar: Mooie link! Zetorforum
"Waar een klein merk groot in is". 😄
DOLMAR
@Wimsumar

nou ja "klein merk" gedurende de 60 jaar heeft zetor een belangrijke bijdragen geleverd aan het ontwerp en de ontwikkeling van de tractor . bijvoorbeeld de directe inspuiting van de dieselmotoren , powershift transmissies , geluidsarme veiligheidscabines , het gebruik van compressors etc..... zetor staat ook als internationaal bekend als betrouwbare machines zonder "poes pas" en een goede prijs/prestatieverhouding .

sinds 2003 maakt zetor deel uit van de slowaakse industriele groep HTC Holding en produceert ca. 7000 tractoren per jaar !!
Axion
Bedankt voor de reacties:)
Maar is er ok iemand die weet hoe ik mijn brandstofpomp kan opschroeven?
DOLMAR
Waarom zou je dat doen ? de levensduur van deze 3 pitter gaat er wel op achteruit

en nog maals ga naar www.zetorworld.com
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 3511 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!