Automatische voortractie john deere 6830 premium

Wat is die automatische voortractie eigenlijk? Dat is het knopje naast de gewone voortractie. ik denk dat het een optie is. Het stond op onze trekker toen we hem kochten.

Deel dit topic

Reacties

Claas-JD
Achter de stoel zit een instructie boek
Kareltje
Als je hard optrekt gaat de voorwielaandrijving aan tot een bepaald aantal kilometers.
PatrickZ
Idd boek lezen
IH-Jansen
Is dat niet met als je stil staat dus de km teller op 0 of 1 ofzo terwijl hij harder zou moeten gaan dat hij dus weet dat hij slipt en dan automatisch de 4wd inschakelt?
fanMF
Ik ben niet echt bekend met John Deere maar ik denk dat dat het te maken heeft met automatisch in en uit schakelen.Bijv. Bij Massey Ferguson is dat zo als je harder als 17 kmp/h rijd
Siebenga
@Claas-JD

Quote:
achter de stoel zit een instructie boek

HELD
WimBe
@IH-Jansen

Dan zou hij ook een radar moeten hebben 😉 en dan kan het nog niet 😉 Zoals eerder gezegd, het is heel verstandig om het boek eerst eens te gaan lezen...
jan sjongers
Bij fendt springt de voortractie boven een bepaalde snelheid dan af en terug op onder een bepaalde snelheid dit ook bij een bepaalde stuurhoek. bij deutz is dit ook. dus ik denk dat dit bij jd ook ziets gaat zijn. ik heb al mee een 7810 gerede die dit had maar dat is al een hele tijd gelede en kan niet herrindere wanneer just dit op en afspringde maar ik dacht dat deze bij een hoge snelheid afsprong en bij lage snelheid terug afsprong
staaf
Bij een bepaalde stuurhoek wordt de voortractie uitgeschakeld, hierdoor draait ie krapper.
hobbyboer
@staaf

Quote:
Bij een bepaalde stuurhoek wordt de voortractie uitgeschakeld, hierdoor draait ie krapper.

Is dat zo? Zover ik weet werkt de automaatstand van jd alleen op snelheid, stuurrem en eventueel op de hms.
__Bulcke__
Bedankt voor de informatie! en in de instructieboek kijken gaat niet omdat die in het Engels is omdat we de trekker in Engeland gekocht hebben.
Claas-JD
Moet je beter opletten in de engelse les
Demyttenaere
Van onze 6630 gaat de automatische voortractie uit boven de 21 km/h. dit kan je waarschijlijk ook instellen. wij gebruiken dit wel nooit.
__Bulcke__
@Claas-JD: dat is het probleem, ik heb geen engels
maartendankers
@__Bulcke__

Jij bent 16 en je spreek geen enkel woord engels?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0