Illustratie van:

Deutz D5005 - hydrauliek probleem

Hallo,
Ik heb onlangs op mijn d5005 een voorlader gemonteerd. sindsdien gaat het heffen zeer slecht, zowel voor als achter. geen kracht en uitlsuitend bij vol toeren enige beweging. gewicht kan hij zo wie zo niet meer heffen. oliefilter gereinigd. Nu zegt men dat het ook aan het zuigfilter ligt. kan deze nergen vinden. weet iemand een oplossing?

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Je hebt een voorlader gemonteerd met een extra ventiel of met een kraan en extra ventiel? Als het met een extra ventiel is gedaan kan het zijn dat de aansluitingen op het ventielblok niet kloppen of het blok is lek. Als het is gedaan met een kraan en een ventiel en je hef werkt ook niet goed meer is er een vernauwing in de aanvoer en heb je te weinig olie opbrengst. Meten is weten.
Wimsumar
Beste Henk de Lange: Het eerste waar ik aan denk is een (door vervuiling) openstaande overdrukventiel.
henk de lange
De voorlader is aangesloten op de bestaande regelunit voor de voorlader. Heb 3 regelunits: achterhef, voorlader en een extra voor bediening voorbak kantelen.
Als de olieopbrengst niet hoog genoeg is zal voorlader op den duur toch helemaal omhoog moeten komen, want olie komt er wel door. anders gaat hij niet tot een bepaald punt omhoog en stopt er dan gewoon mee. Belasten met gewichten lukt niet, want dan is er echt te weining kracht.

Dus wat Winsumar aangeeft kan heel goed kloppen, dat het een vervuiling betreft van het overdrukventiel. Zit deze onder de stoel naast het oliefilter. Zo ja, hoe krijg je die er in vredesnaam uitgedraaid? Is hier een speciale sleutel voor nodig?
old man jose
Dan moet de hef eraf en heb je een wp handboek nodig, die staan ook op het net.
deutz-traktoren.de/werkstatthandbuecher/…
Kijk maar of er wat voor je bij staat.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
9