Waarde ford 5095

Ik weet nog een ford 5095 te staan is nog in originele staat 2wd iemand een idee wat ik kan bieden voor de trekker heb er geen foto van.

Deel dit topic

Reacties

NHtvt135
Zonder foto lastig te schatten..
je kan nog een foto maken is nog niet donker, moet je wel opschieten.
NHSanderJD
Ja idd lastig in te schatten zonder foto of enige informatie kunnen we niks doen.
fendt trekkertje
Ja tog maar eem een keer foto makn en dan weer een topic maken 😉
Valtraboerties
Ja tis wel een ford dust kan nooit zo heel veel zijn...
Nee grapje, geen verstand van.
NHSanderJD
deze staat te koop, is dit hem?
NHtvt135
@NHSanderJD
Hij typte toch 2wd!
JD_POWER
Na ik weet dat dat ze aardig schaars zijn de 5095 en ik kan zo geen foto maken maar hij lijkt heel veel op die van deutz-5006 gewoon 2wd en redelijk in de lak achter mooie maat banden voor op slechte banden. sirocco "cabine" zonder jasje
NHSanderJD
@NHtvt135

rustig aan he.
JD_POWER
En nu zie ik ook wel eens een ford 5000 ( 6cillinder ) voor bij kommen maar wat is het verschil daar nou weer tussen.

alle info is welkom!!
wim van de brink
Je moet maar zo rekenen wat er op staat is hij waard,of het moet een barrel zijn dus ongeveer 6000,- euro.
Deutz-5006
Ligt er aan, de 5095 enzo zijn verbouwd door het bedrijv EVA meen ik, er zijn langs de motor verzwarings stukken e.d. aangebracht. Als je echt een mooie orginele 5095 hebt zit je sowieso rond de 5/6000 euro, (dit hangt echt van de staat af!!) dan nog wat punten, zitten er orginele gewichten bij, is het plaatwerk niet rot e.d. Ik heb die van mij heel wat goedkoper kunnen kopen maar de spartboorden vaachter zijn ook gewoon doorgerot hoor! dus zit weer wat werke.d. in maar suc6, en welk blok ligt er trouwens in? ik heb een T4
JD_POWER
Ik weet zo niet wat voor motor er in zit maar hoe kun je zien dat die wel origineel is dus de originele moter en dat het geen ford 5000 is met een 6cill met een andere sticker er op ofz.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
7