Illustratie van:

Vogelsang Mestpomp - Jurop mestpomp tekeningen beschikbaar?

Dag,

Ik heb een poos geleden gevraagd naar de reden achter het feit dat onze mestpomp het niet deed. Na de antwoorden op dat topic hebben we met een giertank mest in de stenenvanger gedaan en zo begon hij stront uit de put te trekken. We hebben ongeveer 1000 kuub verpompt op die manier, totdat er stront uit de tandwielkast spoot. We hebben de pomp uit ergernis in de hoek van de schuur gezet en nu heb ik de motivatie gevonden er mee aan de gang te gaan. Ik denk dat er weinig aan te redden is want de stront heeft alles in de tandwielkast wel aangevreten. Desondanks ben ik wel benieuwd dus als iemand weet waar ik tekeningen oid kan vinden zou ik dat waarderen👍

Deel dit topic

Reacties

langeslagdiesel
Wel handig als : soort pomp, type pomp en merk pomp met bouwjaar bekend zijn bij die gene die met een tekening op tafel moet komen. ( lijkt mij )
@langeslagdiesel sorry, een VL-20 als ik me niet vergis. Lobbenpomp
Iemand een idee hoe ik dat lagerhuis los krijg? Heb het losgeschroefd en de tandwielen er met poelietrekker af gehaald maar de lagers van de assen komen er niet af en de behuizing van de lagers ook niet. Iemand tips?

(klik om te vergroten)

Ties6210
@bernard-vant-klooster gewoon een brander er op, heb er zelf ook soms heel lang over gedaan maar niet moeilijk doen, maar stokken met gas.
@Ties6210 oke dus warm stoken en los slaan enige optie
@bernard-vant-klooster want je kan er moeilijk tegenslaan
Ties6210
@bernard-vant-klooster dat werkt meestal wel het snelste

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vogelsang Mestpomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN