Fendt 308 - LMS schakeling op de pook, S werkt niet.

Hallo,

Heb hier een fendt 308 staan met lms schakeling op de pook,
de l en m werken prima maar zo gauw ik hem in de s schakel schakelt hij terug naar de l, iemand die dit eerder heeft meegemaakt of gezien ? heb er zelf nog totaal niet naar gekeken, als iemand dit eerder heeft meegemaakt hoor ik het natuurlijk graag.

Mvg.

Deel dit topic

1056xlacase

Reacties

Fendt926Driver
De s is electrisch geschakeld.
Dus zal het in de stroomtoevoer zitten denk ik.
Zekeringen wel heel?
Brand het lampje in de s druk knop wel met schakelen?
1056xlacase
@Fendt926Driver ga ik even nakijken bedankt voor je reactie, is dit ook het geval bij een 308c van 2000 met lms op de pook? het lampje kan ik me alleen herinneren van het oude type.
jasper-santing0
@1056xlacase lms op de pook??? Alle Cd's hebben lms op dasbord alleen de hf generatie op de pook
jasper-santing0
Hoor je hem wel klikken? Nee bij een C heb je een groene S op dasbord bij die met ronde neus tenminste.
1056xlacase
@jasper-santing0 is met vierkante neus zit zo'n soortgelijke pook in als een 500 serie ook met zon rood omkeerknopje aan t stuur
jasper-santing0
@1056xlacase Dan is het geen C
1056xlacase
@jasper-santing0 kan maar heb je ook de oplossing? want wat voor type het maakt me eigenlijk niet zoveel uit, een HF is het ook niet want dan had haas schildpad niet op een apart pookje gezeten
Derkmax
Als hij wel klikt is het lampje kapot, anders stroomtoevoer, wasrschijnlijk zekering kapot of slecht contact. Heb het regelmatig gehad, meestal de zekering dus.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 en hebben de trefwoorden versnellingsbak en schakelen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!