Johan Vollenbroek over stikstof

Johan Vollenbroek met zijn verhaal aangaande de huidige stikstof crisis.
Interview begint met inleiding/prietpraat bij 7 minuten, komt ter zake bij 15 minuten en loopt door tot 49 minuten.
Originele beschrijving
Radioprogramma over natuur, milieu, klimaat en duurzaamheid.

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord


 Vroege Vogels Podcast (nporadio1.nl)

jammermaarhelaas

Reacties

Jannus
Je kunt stellen van man wat je wilt maar hij stelt gewoon dat er overal veel mis is gegaan en daaruit kun je concluderen dat willen er boeren stoppen dan zal het gecompenseerd dienen te worden wat er vergund is en nu onwettig is.

stikstofclaim.nl
jammermaarhelaas
@Jannus

Een van de dingen die me opvallen is dat hij bijvoorbeeld wel spreekt over een vergoeding voor een boer die wil stoppen waarmee deze redelijkerwijs zijn schuld aan de bank kan aflossen, maar niet over een landbouwsysteem waarmee de overblijvende boeren nog een markt hebben. Dat zal hij misschien niet zien als zijn opgave, maar is voor ons boeren wel van het grootste belang.
+1
jammermaarhelaas
Heb de vrijheid genomen dit interview hier neer te zetten zodat wie dat wil, zijn verhaal kan horen.
Persoonlijk vind ik het betreffende programma een crime om naar te luisteren, maar dit interview kan denk ik rekenen op de interesse van sommigen
+1
Brutus64
@jammermaarhelaas ik luister elke zondagochtend onder het melken, naar dit linkse programma, gewoon om op de hoogte te blijven.
En ja het verhaal van Vollenvbroek kennen we wel, ik moest wel lachen, hij vond het raar dat de boeren zomaar desnelweg konden oprijden
+1
Melkboer16
@Brutus64 gelukkig hoef ik de zondagmorgen niet te beginnen met zulk links gedram!
Muziek is nog daar aan toe maar kan alleen al genieten van de koeien!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!