Illustratie van:

Gecomi Regenhaspel - Iemand ervaring met gecomi haspel

Wat zijn jullie ervaringen met een gecomi haspel? zijn deze haspels in Nederland gemaakt? kun je vlot aan onderdelen geraken van dit merk?

Deel dit topic

Reacties

+1
deufi
Gecomi.nl/ in Mill.
Even contact opnemen. Ze kunnen je er alles over tellen.
Sjoske2
Gerrit Cornelissen Mill bouwde ze in het verleden grotendeels zelf, vandaar de naam. Als ik me niet vergis verkocht hij ook Peecon machines onder de naam Gecomi. Daar zijn ze helemaal mee gestopt, ook met de haspels bouwen. Zoon Erik verkoopt nog steeds veel haspels maar voornamelijk Marani.
+1
Sjon
Die komen uit Italië, dezelfde fabriek als Marani Irtec en Ocmis.
mf6290
@Sjon ik dacht al zoiets, ik had al een idrofoglia haspel, qua onderdelen lijken deze installaties inderdaad heel erg op elkaar. zou het kunnen zijn dat een gecomi haspel dan eigenlijk een casella haspel is met stickers van gecomi? ik vond deze 2 heel sterk op elkaar lijken qua bouw.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Gecomi Regenhaspel (regenhaspel) en hebben de trefwoorden zelfbouw en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
955
TREFWOORDEN