Illustratie van:

Unimog 421 - versnellingen

Wij hebben thuis onlangs een unimog 421 gekocht maar het plaatje waar op staat hoe de versnellingen zitten is er afgesleten zou iemand weten waar of bij wie we zulke dingen kunnen krijgen of een internetsite ofzoiets.

Deel dit topic

Reacties

cormickfan
Erik van mierlo(vamparts) heeft ze liggen, albert verhulst zou ze misschien ook kunnen hebben, donald verdonk, nico cox en mochten deze t allemaal niet hebben dan zou je altijd nog eens bij lubbers machines kunnen informeren.

Mocht je tlefoon nummers willen hebben geef dan even je mailadres stuur ik ze je daarin
FONHOF
Oke ik zal het eens navragen maar kun je die dingen niet gewoon ergens uitprinten want ik hoef hem er niet perse op te hebben maar dan weet ik gewoon hhoe het zit met al die hendeltjes.
VolvoBm 2654
Zon stikkertje bij vamparts is drie euro of zo.
RemcoPower
Zo een unimog meer in winterswijk. 😃
Fendeere
@RemcoPower krijg je nog concurentie 😃
RemcoPower
Ik heb meer pk's en 1 kabouter meer. 😃
FONHOF
Achja pk's kun je wat aan doen he maar hij is nog niet klaar eindaandrijving van het linker voorwiel is stuk
kotman
vamparts.be/406_cabine_16.html/

onderaan de pagina staan wel stickers, je kunt wel zien wat erop staat, het is wel van een 406, maar ik weet niet of dit het zelfde is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 421 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3