Jeep

Ik heb gehoord dat sommige jeeps ook als traktor zijn maar welke types en weet iemand ook of je hiervoor alleen een traktor rijbewijs nodig hebt

Deel dit topic

Reacties

lemelerveld23
Unimog? geen jeep! Denk ik:D een jeep is een auto dus dat mag niet met trekkerrijbewijs:D
DETAIL_MAN
Wordt nog wel eens gedaan dat een auto niet door de apk komt en dat ze em dan als landbouwvoertuig gaan verzekeren, er moet dan zo'n 25 km/h plaatje op zitten en een afgeknotte driehoek. Misschien dat je dat bedoeld?
Dr Fendt
Net wat @DETAIL_MAN zegt, hier op de buurt rijd ook een 25km AUTO, omgebouwt en begrenst naar 25km/h, die auto heeft een toerenbegrenzer rond 3000 toeren en de 4e en 5e versnelling doen het niet.

maar dat is niet alleen een jeep, het kunnen ook 'normale' personenwagens zijn!
johndeere6230
@Dr Fendt
Idd wij hadden ooit een Opel kadet station op rooie diesel rijden hier thuis mocht mijn vader ook mee over de weg zat idd een afgeknotte driehoek op alleen we hadden de begrenzing af gehaald 😃
FONHOF
Opt werk hebbe we een fiat panda landbouw gekeurd en die begrenzers werken ook niet super af en toe kun je gewoon tachtig met zo'n ding.
MrFord6640
Bedoel je een Trantor?
rosco91
Heb zelf ooit is bijna een Nissan Patrol gekocht, welke ook zo rondreed. Pas wel op, in het geval dat je begrenzer niet of niet goed werkt ben je klaar en niet verzekerd...
Yannickskee
Ik heb thuis een boek van oude landbouwtractoren, er staat ook een merk in, Willy's overland.
Dat zijn landbouwjeeps die werden gebruikt voor licht werk
walker1
Dat mogen ze van mij ook vandaag nog afschaffen, dat je van een auto een landbouwvoertuig maakt. Zijn meestal oude barrels die niet meer door de apk komen en dat zegt eigenlijk al genoeg. Lekker exporteren naar een apenland of gewoon naar de sloop met die zooi.
Maar nee, een voertuig dat niet meer aan een paar basis veiligheidseisen voldoet daar maken we maar lekker een landbouwvoertuig van.
En er is heus niemand die dat ding echt als landbouwvoertuig gaat gebruiken, want veel meer dan een pak hooi achterin pleuren kan je er niet mee.
steyrcvt6160
Doge ram 1500 dacht ik licht een cese maxum moter in
walker1
Natuurlijk...
deutz d25
Ik dacht eigelijk meer hier aan een farm jeep maar welk rijbewijs is hier voor nodig

cj3a.info/cj3a/farmjeep/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1