Hybride trekker uit India

Het Indiase Protexto Engineering Services presenteert de HAV hybride trekker.

Er zijn twee modellen leverbaar. De 50 S1 diesel-hybride en de 50 S2 CNG hybride. De trekkers hebben beiden een vermogen van 36,7 kW (50 pk). Het bedrijf zegt dat de 50 S1 tot 30 procent minder en de 50 S2 tot 50 procent minder brandstof verbruikt dan een standaard trekker met alleen een verbrandingsmotor.

De trekker heeft geen transmissie meer. De elektriciteit gaat direct naar de vier wielmotoren. Opvallend is dat, in tegenstelling tot de hybride trekkers van Steyr en Carraro, de hybride trekker van HAV geen accupakketten heeft.

Bron

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0