Illustratie van:

Renault 651 - Geen stuurbekrachtiging

We hebben een renault 651 maar nou hebben we opeens geen stuurbekrachtiging en geen hef wat wil heffen. Enig idee waar dit aan kan liggen?? En als we nog een kwart van de tank vol hebben van diesel stopt die er ook mee.

Deel dit topic

Reacties

john deere 7810
Pomp
harold82
Lekker kort pomp maar als de pomp geen olie krijgt zal die ook niet zoveel doen zou eerst eens naar de filters kijken
pieto84
Idd de oliefilters en het brandstoffilter eens nakijken. Kan zijn dat je rotzooi onder in je tank hebt, dat het filter daardoor vol gaat zitten
john deere 7810
Soms vraag ik me af of ze hier er uberhoud wel iets van weten zoiets kijk je toch na? zelfde als het diesel probleem eerst filter tank schoonmaken zoeiets bedenk je toch wel lijkt me?

de meeste van die hobby trekkers kennen niet eens een ander filter en iedereen rijdt net zolang door todat de trekker er mee ophoud jammer is dat...
Heldern
Nee pomp dat is een lekker antwoord
Maar ik ga er naar kijken
Wimsumar
Beste Heldern: Hef-/stuurprobleem: 2 pompen die geen druk geven wijst op een verstopt aanzuigfilter of te weinig hydrauliekolie.
Dieselprobleem wijst op een verstopt tankkraantje/vuile tank.
Heldern
Hebben jullie misschien ook een link van een tekening van een Renault 651. Voor de snuggere lui hier wel motorische tekening
claasgijsjan
Of verotte verotte hydrauliek pomp bij mij thuis hadde we ook dat probleem
jan zonderland
Heldem, kijk eens naar het oliepeil in de achterbrug, peilplug aan rechterkant van versnellingsbak. Versopt aanzuigfilter is bijna onmogelijk( tenzij je stront in de bak hebt) omdat dat een vrij lang, grof filter is, zit rechts bovenop versnellingsbak een 4kant plaatje met 4 boutjes, daar zit aanzuigfilter onder.
Afslaan bij bijna lege tank kan duiden op vuilophoping in tankkraantje of net in de ingang van het brandstoffilterhuis.Even goed uitblazen met compressor.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 651 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
3