Manitou Verreiker - Hoe zet je de hijsfunctie aan

Hebben hier op het werk een manitou mrt 1840, en hij zegt dat we maar 600 kg mogen tillen op de korte stand, weet iemand hoe je dit veranderd.

Gr Jelmer fonhof
FONHOF

Reacties

mike_v
Parachute-knopje induwen, dan overbrug je de veiligheid. Zo is het bij ons toch.
FONHOF
@mike_v knopje dat rechts onder zit met de vergrendeling?
mike_v
Bij ons zit het rechts op het dashbord, volgens mij naar de "auto/manual gear" @FONHOF.
+1
blauwe tractor
@mike_v
En dan?????
Loopt er iemand onder en flikkert het ding op zijn kant of er gebeurt van alles wat niet te controleren is en vallen er slachtoffer, gewoon de beveiliging omzeilen zei je toch, wie gaat dat de nabestaanden vertellen ???
mike_v
Tja ik vind het ook niets @blauwe tractor ... Maar als de baas een Manitou koopt met een lager hefvermogen dan de vorige, dan moet je het daarmee doen.
frammi
Opnieuw callibreren. Is afhankelijk van serienummer , bouwjaar en type last weegsysteem hoe je dit moet doen. Maak anders eens een foto van het weegdisplay en typeplaat
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Manitou Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!