Moter ih d538 aan versnellingsbak koppelen

Hallo,
Ik heb een moter van een ihc 1055 liggen (D538)
Maar heb geen bijpassende versnellingsbak kan je gewoon een andere bak eraan koppelen?

Alvast bedankt
Wessel
wessel-oudejans

Reacties

+1
Klein Rot
Je bedoeld zeker een D-358
wotan2
Wat ben je precies van plan? Wil je de motor in een andere international lepelen? Of in een ander merk? Voor de maat van de flens waar het koppelingshuis tegen zit geschroefd, zijn iso normen.
Echter heb je daar verschillende maten in en zijn niet alle motoren uit gevoerd met zo'n norm flens. Als je de motor aan een andere versnellingsbak van international wil koppelen heb je redelijk wat kans dat het past met eventueel wat kleine aanpassingen. Anders zul je goed moeten meten en echt zelf iets moeten construeren zodat alles past, mogelijk is alles, of de moeite loont is een andere vraag.
stephan-inter
Elke 6 cilinder zf bak past er aan.
Fendt Renault international
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!