Illustratie van:

Fiat 312 R - Aankoop

Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar een fiat 312R, maar heb eigenlijk geen idee wat ze ongeveer waard zijn. Misschien dat jullie mij kunnen vertellen wat ze ongeveer waard zijn om aan te kopen, kan er namelijk weinig over vinden!

Alvast vriendelijk bedankt!

Groeten,
Marinus

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Marinus1: Er zijn er inderdaad weinig te koop. (op internet welteverstaan).
Deze in Italië, wel een nette. De prijs lijkt me niet onredelijk aangezien Fiat in Itaië relatief duur blijft.

agriaffaires.nl/tweedehands/landbouwtractor/…
guy
Waarom juist een 312R??
jbsn001

Hallo Marinus
Gelieve excuus mijn vertaling van de Nederlandse taal, van mijn onderzoek de prijs varieert van € 1800 tot € 3700. € 3700 voor een zeer goede staat model gerestaureerd en € 1800 voor een model dat is buiten de boerderij nodig enkele kleine verbeteringen. er zijn ook goedkopere modellen met een hogere uren die ik heb gezien voor zo laag als € 800, maar nog veel werk te doen op hen te herstellen. deze prijzen zijn richtlijnen.

Groeten
John
Marinus1
Ja ik heb er een zien staan in een goede staat maar voor dat ik ga onderhandelen wilde ik weten wat hij ongeveer waard is en er staan er haast geen te koop op internet dus vergelijken is moelijk .
bedankt voor jullie reactie
sjosken
Dat zijn toch wel hele duren trekkertjes toch..
hoeveel pk is er zo 1
Wimsumar
Beste Sjosken: Kijk eens hier:

KLik: konedata.net/Traktorit/fiat211R.htm/

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 312 R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
23