Gezocht: Embleem voor Schluter tractor, waar zijn deze te koop ?

Waar kan ik een embleem van een Schluter tractor kopen ? gr Luc
Oldtimer 1

Reacties

Kramer U800
@Schluterfan @Schluterfan @schluter jan van samang @SchluterMarco Die weten vast wel meer. Maar is misschien handig als je het type vermeld.
+2
Schluterfan
Egelseer ( www.schlueter-diesel.de) , Had Schlüter Ersatzteile (www.schlueter-ersatzteile.de), Weihsweiler in Titz en Franz Jensen in Risum Lindholm (www.schlueter-traktoren.de)

Door te mailen of te bellen naar een van de 2 eerste is de beste oplossing. Daar kan je ook terecht voor andere Schlüter onderdelen.

TIP: als je bij Schlüter onderdelen besteld aktijd type EN serienummer opgeven. Er zijn namelijk verschillende grote in logos.

Over welk type trekker gaat het?

Succes!
+1
Schluterwilli gaat ook nog die heeft ook zijn eigen website 😉
Schluterfan
@schluter jan van samang

Willi doet geen nieuwe onderdelen en voor wat een nieuw logo kost kan je je de moeite besparen om er een oude vervormde en verbleekte versie erop te schroeven.
@Schluterfan ja ddat wel nieuw is het niet , wel handig dat hij nu wel gewichte maakt voor alle schluters , ook als je een versnellingsbak of zo moet hebben is het wel handig
Schluterfan
@schluter jan van samang

Ja, alleen de prijzen zijn minder handig. Ik was er vorig jaar in de buurt en heb toen wat spullen gehaald voor de S450. Had toen voor je pa ook gevraagt naar onderdelen voor een AS22, maar die had hij toen nie. Ik heb onderandere de hoorn voor op de motorkap voor mijn 450 mee. Ik denk dat ik er 80 voor moeten geven heb. Kom ik dag nadien bij Had, heeft hij ze gewoon nieuw op het schap liggen voor 70 euro... Ik zei het toen tegen Stefan dat ik de dag ervoor een 2de handje gekocht had voor 80. Grapte hij, heb je een voordeel, je hebt wel een echt origineel onderdeel, een geen naproductie, dus zo erg mag je het niet vinden 😉.
@Schluterfan wili heeft die nog zware schluters ?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!