Mc-Cormick D 326 - aandrijving urenteller

Goede avond, heeft iemand een idee hoe de urenteller aandrijving in het distributie eruit ziet. Ik heb de indruk dat er bij mijn trekker iets ontbreekt, een verlengstukje of stift of iets dergelijks.
Hendrikus

Reacties

Wimsumar
Beste Hendrikus: Is dit urentellermankement sind kort of al van lange duur?

De kabel steekt met "een stiftje " in de aandrijving. Dat stukje zou eraf geknapt kunnen zijn. Is dat misschien wat Hendrikus bedoelt?
Hendrikus
Beste Winsumar, dit probleem is denk ik al heel lang (heb hem zo gekocht)het klokje werkt (uitgeprobeert met boormachine) de kabel is nieuw, het haakse overbreng michanisme op de distributiedeksel heb ik uit elkaar gehaald en is ook weer goed, maar binnen in de distributie hoort vogens mij iets te zitten dat bij mij ontbreekt. groeten
Wimsumar
Beste Hendrkus: Ik weet het niet. 😞

Het is niet in de buurt van Portugal maar misschien kunt u hier terecht voor advies/onderdelen:

Klik: elsen-agro.com/Bedrijfsprofer.htm/
Hendrikus
Wimsumar, bedankt, morgen weer een dag dan ga ik eens uitgebreid naar je link kijken. De eerste indruk was wel intresant. groeten
IHC-power
Vanbinnen in de distributie kan niet veel kapot zijn. Het haakse overbrengingsstukje steekt gewoon in een gleuf die in het tandwiel van de nokkenas gefreesd is. Dus daar kan het bijna niet aan liggen. Ik gok dus toch het overbrengingsstukje. Nergens niks vanaf gebroken? (moet eruit zien gelijke een platte schroevendraaier aan de kant waar je het in het distributiehuis steekt)
Hendrikus
Ja dat klopt , van die platte schroevendraaier, alleen kom ik dan een stuk te kort.
Wimsumar
Beste Hendrikus: Is te zien (breukvlak) of er een stukje afgebroken is?

In ieder geval, duidelijk is nu dat de adapter vervangen moet worden.
Hendrikus
Nee de adapter ziet er goed uit, daarom dacht ik dat er binnen in de distributie iets ontbrak of misschien wel afgebroken is.
nielsjutten
Ik snap wat je bedoelt. Mijn teller werkte ook niet meer, wanneer ik de distributie deksel demonteerde viel er een pennetje uit, weer gemonteerd en nu werkt het weer.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!