Gezocht: Gezocht: Achteras keerringen Fendt fix 2

Hoi,
Ik ben op zoek naar achteras keerringen voor m'n Fendt Fix 2, iemand een idee welke er in moeten (zijn 3 varianten) en waar ze te krijgen zijn? (evt universeel?)
Type: FW 120/3H
Fahrgestell Nr: 120/3/1399
Motor Nr: 212.2/02086
Bouwjaar: 1962

Mvg

Deel dit topic

Reacties

+1
Klein Rot
@fendt fix fan
Eerst de oude eruit halen daar staat de maat op dan is het een klein kunstje om nieuwe te bestellen. Zijn metrische maten
fendt fix fan
@Klein Rot Dat is inderdaad een optie, maar als iemand op voorhand weet welke er in moet kan ik het in een dag afwerken.
+1
wim-same
@fendt fix fan De oude kan ook wel eens een andere maat zijn. Dat heb ik van de week weer mee gemaakt. Maar soms is op de originele plek wel eens een slijt plek, en met een andere breedte maat heb je soms weer een nieuwe plek die nog goed is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!