Deutz D40 - Vervangen V-snaar oliepomp D40 (hydrauliek)

Onlangs is bij mijn DeutzD40 de V-snaap van de hydauliekpom geknapt. Daardoor werkt hef/hydrauliek niet meer. Nieuwe snaar besteld en ik dacht die leg ik er even op....Maar ik krijg 'm simpelweg niet om de 2 poelies. Ik leg de snaar om de onderste grote poelie en kom dan om 'm op de poelie van de pomp te krijgen een 1 a 2 cm tekort. De pomp kun je wel licht kantelen, maar dat is niet genoeg om 'm erop te krijgen.
Ik gebruik exact dezelfde snaar als dat erop zat (dus de maat moet kloppen).
Iemand enig idee hoe ik het wel moet doen?
(zelf al zitten denken om de complete pomp te demonteren of al het plaatwerk eraf, zodat je er beter bij kan, maar wellicht heeft iemand de gouden tip 😉
melvinw

Reacties

brent-verstraete
Zelf uitrekenen welke het wel moet zijn
Is het profiel en hooghte goed ? Bv. Spa
Met deze link kan je de groote bepalen van de vriem
duisterstechniek.nl/calculator/
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 en hebben de trefwoorden oliepomp en v snaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!