6

Wie heeft er ervaring met de klein pakken pers massey ferguson 1840?

Wie heeft er ervaring met het persen met de klein pakken pers massey ferguson 1840 , waar op letten bij aankoop occasie pers? , perst ze snel tegenover andere merken? , zijn de balen regelmatig en goed van vorm? , veel losse of kromme balen? ,

Deel dit topic

Reacties

Van de inline baler word gezegd dat deze de beste kwaliteit en meest vormvaste balen maken. Dus dat zal niet het probleem zijn. Het probleem bij een 2e hands is altijd de staat van onderhoud.
De werksnelheid hangt af van het aantal slagen per minuut. voor mooie strakke pakjes tel ik altijd 10 tot 12 slapen per pakje. Er zijn merken die met 7 a' 8 slagen een pakje klaar hebben maar dan zijn ze niet zo strak. Als je voor capaciteit gaat denk ik dat je het beste een Welger ap 730 of 830 kunt hebben.
@flip1150 zowizo voor capaciteit moet je een welger hebben. Ik heb een welger 830 die kan als het moet in 6 klappen een pak stak in elkaar hebben. Echter krijg je wel veel mooiere pakken bij ongeveer 10 slagen.
@case 745 xl hoi, bedankt voor de info , grt,
@flip1150 hoi,bedankt voor de info, grt
Ik heb 1 seizoen met een 1839 gewerkt.
Technisch steekt de pers goed in elkaar,en je hebt altijd mooie rechte en stevige pakken omdat het kanaal in het midden zit.
75pk is voldoende.
Alleen heb ik ik de pers weer verkocht bij de dealer omdat ik in de problemen kwam met grote hoge wierzen in natuurhooi.
Dan liep alles vast onder de trekker,dus een trekker met hoge bodemvrijheid is aan te bevelen
@Steyr.frl hoi, bedankt voor de info , grt,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0