Illustratie van:

David Brown 850 - HULP nodig

Wie zou mij kunnen helpen. Ik kom er niet uit. Mijn david brown wilt niet meer starten nadat ik de filters heb vervangen ik heb alles al geprobeerd. Ik wil je best een hotel overnachting in Amsterdam kado doen. Als mijn trekker (die dus in amsterdam staat) maar weer rijdt.

Deel dit topic

Reacties

1046
Vraag et piet de with, in leerdam , das de david brown man van nl, is dealer ervan
boerin
Heb je de filters vol met diesel gedaan of niet? want anders zit er nu lucht in de brandstof leidingen!
mslb-amstelzee
Ik denk teweten wat het probleem is maar daarvoor moet ik er naast staan. ik vond het nogal moeilijk om het uit teleggen.

Ik heb jaren lang een eigen David gehad en ik ben ook trekker monteur.
Maar zoals je leest kunnen het er een heleboel oplossingen mogelijk zijn.

Mvg Mitchell
harold82
Mslb-amstelzee jij praat war taal jarenlang je komt ja nog maar net om de hoek kijken
fiat 666
Ik zou het probleem direkt kunnen verhelpen!
begin eerst met te kijkn of je diesel krijgt aan je opvoerpomp,vervolgens zet je één injecteur los ,en dan in gang trekn tot hij draait ,injecteur aanspannen en klaar is kees
in gang trekn omdat je accu het zeker niet aankan van zolang te starten ! (in gang trekn is je trekker in de hoogste versnelling steken ,dat ken je wel hoop ik !Ht heeft allemaal te maken met dat je lucht hebt in je brandstofcircuit , probeer het maar
stevenb
Heb jij deze trekker gekocht van leo beekhuiszen, is namelijk mijn oom!!!
andywoortman
Haha ja klopt maar wil de lieve man niet teveel lastig vallen 😉
andywoortman
Ik heb alles al proberen te ontluchten. Denk dat er gewoon iets mis gaat of vergeten wordt en heb zelf niet de kennis om te zien wat..

Niemand dus zin in een weekendje amsterdam .. Dan ga ik zelf nog maar is een keer alles na..
fiat 666
Zit er soms geen vuil in één van je brandstofleidingen ? eens doorblazen met compressor ,krijg je al diesel aan je opvoerpomp? indien niet is het teken dat er vuil in je toevoer leiding zit ,want de filters komen altijd na het opvoerpompje
Wimsumar
Beste AndyWoortman: Vanuit Friesland is het mij (ook) te ver naar Amsterdam, sorry daarvoor.
Het lijkt me beter er niet langer zelf mee te expirimenteren. Stuk- of lekdraaien van leidingen en aansluitingen ligt op de loer.
Nu blijkt dat je er toch al wat geld voor over hebt ( aanbieding weekendje Amsterdam) zou ik je nu willen adviseren een dieselmonteur in te schakelen. Vraag bij een motorenrevisiebedrijf, landbouwmechanisatiebedrijf bij je in de buurt de hulp in. Voor een deskundige is ontluchten een routineklusje en als er meer aan de hand is (zoals Old man Jose in het ander topic noemde) weten ze daar ook raad mee.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
4