Illustratie van:

International 824 - Knipperlichtschakelaar (HD)

Goedenavond. Kan iemand mij uitleggen wat de functie van de ‘knipperlichtschakelaar‘ is aangezien er in het elektrische schema ook ‘knipperlichtschakelaar en claxonknop’ staat beschreven. Het knipperlichtschakelaar heb ik ook niet in mijn dashboard zitten. Dus zoek ook een voorbeeld van hoe het relais er uitziet. In de reactie zet ik een afbeelding met het relais wat ik bedoel.

Gr Mart

Deel dit topic

Reacties

mf6255
Het gaat om relais Hd

(klik om te vergroten)

Inter-844s
Gb is het knipperrelais, Ha is de richtingaanwijzer, Hb is het omschakelrelais voor dim/grootlicht, Hc is een omschakelrelais dat zorgt dat als je remt beide knipperlichten als remlicht gaan branden, en Hd is de alarmlichtschakelaar. De alarmlichtschakeleaar is niet standaard dacht ik dus hoeft er niet op te zitten. Hoop dat je hier wat mee kan 👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 824 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0