International 845 XL - fronthef 845 met PTO

Ik ben op zoek naar een fronthef.Heeft er iemand nog een fronthef met pto voor een inter 845 XL liggen??
Leo433

Reacties

claasfendt
Ik denk dat je het beste gewoon kunt gaan bellen naar dealers liggen er vast nog wel een paar
ErDee
Miss www.smeetsservice.com dat is zo`n IHc-slachter en als ie er geen heeft kan ie er zeker wel aan komen 😉 Ik neem aan dat je een Baas fronthef wilt?
schaubagri
Mulder geesbrug
Leo433
Het maakt mij niet uit wat voor merk fronthef.
interRick
Hallo leo.

bij aanschaf van fronthef moet je er wel op letten dat er verschil in zit tussen een fronthef voor oude grill(international) en nieuwe grill (case).

ik had een fronthef met pto gekocht van een 845 uit overgangs jaar (oude grill nieuwe kleur) en die paste niet op mijn 845 van 1991.
interRick
Hou er wel rekening mee dat de montage van een front pto een dikke klus is bij deze trekkers omdat je een inham/gat moet maken in je radiateur en in je frontblok (onder de grill) omdat daar je aandrijving langs moet lopen.
IH-Kees
Idd, moet een stuk uit je frontblok gefreesd worden.
lees hier maar even tractorfan.nl/topic/19129/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!