Ervaring blauwe marmet veldspuit

Zijn er mensen die ervaring hebben met een marmet veldspuit van 200 liter. Hoe bevalt deze jullie?
thijs-moerman

Reacties

MRdeere
Niet gebruikt wel eens naar gekeken op een beurs zag er niet verkeerd uit.
maar waar wil je deze spuit voor gaan gebruiken ?
thijs-moerman
@MRdeere we telen kleinschalig bloemen voor de veiling ongeveer 1 hectare
ronald73
Zo te zien is dit een poolse Biardzki spuit.

Ik wat heb meningen op een pools forum opgezocht, hoofzakelijk werd door gebruikers geschreven dat je voor die lage prijs ook niet veel hoeft te verwachten. Genoemd werd nog meer o.a. na 3 jaar roestvorming op de spuitbomen, gemakkelijk afbreken van plastic delen op de spuitboom en een matig werkende balanscorrectie. Maar eh, je kan er wel mee spuiten.

Je kan die spuit ook zelf in Polen kopen, zo te zien ben je dan heel wat voordeliger uit 😄 :
allegro.pl/oferta/…
thijs-moerman
@ronald73 oké bedankt
+1
gkgerbengk
@ronald73 Hier een 300 liter spuit en wat je zegt klopt exact. Je kunt er mee spuiten maar daar heb je ook alles mee gezegd. Kost niks maar is ook niks.
Voordat we hem konden gebruiken al twee middagen mee aan de gang geweest om hem werkbaar te maken.
Afbrekende spuitdoppen, net niet goed in elkaar gelaste spuitboom, lekkende rubbers, haspel wat niet goed werkt, verkeerde spuitdop in de handspuit.
Om jaarlijks 2 keer 300 liter tegen onkruid te spuiten kun je er met wat ergernis mee werken. Altijd nog beter als met de rugspuit.
Sjon
Dit lijken wel dezelfde als van Roes uit Zevenaar, GRS veldspuit(je)
thijs-moerman
@Sjon dat klopt
inspecteurfendt
Op mijn werk verkopen we Nowa Lanca, deze lijken heel sterk op die Marmet spuit ( zelfde blauw met rode spuitboom en dezelfde bouw). Ik heb er nog geen slechte commentaar over gehoord.
ronald73
@inspecteurfendt

Bedoel je deze?

Zo ja, dan is dit dus eigenlijk hetzelfde merk, maar dan met een vernieuwde spuitboom. "Nowa lanca" vertaald naar het nederlands betekent "nieuwe spuitboom". Misschien niet zonder reden dat ze in dat filmpje niets van de balanscorrectie van de nieuwe spuitboom lieten zien. 😄
inspecteurfendt
@ronald73 ja, die bedoel ik. Voor het geld dat je eraan geeft kan je toch moeilijk klagen?
+1
ronald73
@inspecteurfendt Inderdaad, daar geef ik jou gelijk in.
vir-hend
Hallo Thijs, op marktplaats staan soms dubex sproeimachines te koop. Uit ervaring weet ik dat dat goede machines zijn ,waar alle onderdelen nog van leverbaar zijn. En grote kans dat je dan goedkoper uit ben .Misschien een idee .
thijs-moerman
@vir-hend oké bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!