Illustratie van:

New Holland M 135 - beugel achter glas

Heeft iemand voor mij een paar fotos van een beugel van het achter glas van een M serie van new holland
want die zit er bij ons niet op en zijn me te duur om te kopen dus wou zel een maken

R.J.Veenstra

Deel dit topic

Reacties

Siebenga
Is dat met een gat aan de onderzijde van het raam of 3?
Siebenga
Je kan altijd hier eens informeren

bruyntracparts.nl/

Die hebben alles
alhyco diver
Welke regio bent je anders kweet dat in 2 de hands liggen je zal dat nog zo rap niet zelf gemaakt hebben hoor door de pistin stuken en zo
+1
old man jose
@alhyco diver

Wat is dit;
welke regio [bent] je anders [kweet] dat in 2 de hands liggen je zal dat nog zo rap niet zelf gemaakt hebben hoor door de [pistin stuken] en zo
RINDERFIATAGRI
Dank u siebenga
Joop1999
Hi,

wij hebben een M135 die nogal wat problemen opleverd. Op het moment gaat hij voor en achteruit als hij koud is maar zodra hij warm is gaat hij niet meer vooruit. Misschien heb jij een idee wat het kan zijn wij gebruiken hem voor sneeuw schuiven en gras maaien op ons bedrijf in Roemenie. We hebben hier New Holland dealers maar dit is voor hen een heel oud model en hebben er niet zoveel ervaring mee.

groeten,
Jhon
DANOONTJE POWERR
@Joop1999
Je kan het beste even een nieuw topic starten, dan bereik je meer mensen met je vraag.
nhmonteur
@Joop1999 gaat de trekker in geen enkele versnelling vooruit? Ik ga er van uit dat hij een 6 trams powershift bak heeft met 3 groepen. Of is dit er een met een schakelbaar met hi/lo?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland M 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0