Ford 6610 - Aansluitschema digitaal dashbord.

Onze 6610 heeft dashbord problemen. Het dashboard geeft allerlei vreemde waarden. Ik heb al diverse mails gelezen over het schoonmaken van de stekkers, etc. Maar dit biedt geen oplossing. Opsturen kan natuurlijk altijd nog, maar eigenlijk wil ik zelf een testopstelling maken om e.e.a. door te kunnen meten en te testen. Ik heb hiervoor het aansluitschema van de unit nodig. Op internet kan ik dit niet vinden. Mogelijk heeft iemand er één liggen. Of de layout van de connectoren en kleurcodering van de draden zou ook voldoende zijn.

mvg Rene.
Repo920

Reacties

dennisbouter
Ze zeggen ook met je duim drukken tussen uren teller en scherm bij mij werkt dat wellicht dat daar ook het probleem ergens zit
+1
Ford 8700 force
@dennisbouter zo zijn er genoeg gesneuveld met drukken en tikken geven
Je kan ze uitelkaar halen en nazien
Ik weet waar het vaak aan ligt.
Heb er nog paar voor onderdelen liggen.
+1
ford3000
@dennisbouter Dat probleem had ik ook, dat het dashboard in ‘discomodus’ ging om het zo maar te zeggen. Heb toen heel het dashboard uit elkaar geschroefd en de contactjes van de drukknopjes zuivergemaakt met contactspray. Probleem heeft zich sindsdien niet meer voorgedaan.
dennisbouter
@ford3000 is dat alleen een kwestie van er op spuiten?
ford3000
@dennisbouter Ja, had het even met een pincet een een stukje stofdoek wat opgepoetst.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!