Illustratie van:

Joskin Kipper - Centrale smering

Heeft er iemand ervaring met het afregelen van de centrale smering? Als ik de vetpot volledig vul is deze na 4-5 dagen al leeg. Ik heb onder een plastic dop 2 kleine schroefjes gevonden,het linkse staat op 1 en het het rechtse op 6,maar ik weet eigenlijk niet waarvoor ze dienen. De smering is tijdsafhankelijk en reageert dus niet op de remmen of zo. Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

interRick
Bij onze hakselaar zit ook centrale smering en heb daar in de cabine een kastje met 2 schroevjes en een lampje op dashboard.

met 1 schroefje kun je afstellen hoelang het duurt voordat het systeem gaat pompen en het andere schroefje is om af te stellen hoelang hij dan pompt.

lampje brand wanneer hij pompt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
4