Gelijkvormigheidsattest aanvragen voor Same

Hallo,

Weet er iemand via welke weg je opnieuw een gelijkvormigheidsattest kan aanvragen voor een Same saturno 80?

Nederland of België, beide zijn ok...

Deel dit topic

Reacties

Jelmer Deere
En wat houd dat in..?
Same Minitauro 60
Nederland heeft geen gelijkvormigheidsattest dacht ik. Trouwens, dat vraag je tegenwoordig bij elke dealer simpelweg aan! En desnoods mail je zelf naar Gaspart. Alleen is het via de dealer veel makkelijker!
volvo 320
Als er helemaal geen papieren bij zitten moet je eerst een eerste inschrijving hebben die moet je bij de dealer of importeur vragen ( ik heb een importverklaaring die vonden ze ook goed )je moet ook een aankoopfactuur hebben maar die kan je overal vragen dat is niet zo spannend en dan moet je hem gelijkvormig laten keuren ( dit is voorals je hem in belgie wilt inschrijven )
Kareltje
Ik heb niet dom, maar ik zou niet weten wat dat is?
Wimbo
@Kareltje

ik heb niet dom. . . zo kom je niet echt geloofswaardig over 😄
Inter1246fan
@Wimbo

't is trouwens geloofwaardig en niet geloofSwaardig. Lekker grammatikaal niveau hebben we hier. 😃
RibKip
@Inter1246fan het is grammaticaal met een C 😛.
hermanjohndeere
Ik zou ook niet weten wat het is 😉 maar ik gok iets van een rapport van het verleden van de trekker ofzo??
Alexander Segers
Ik ben er ook mee bezig voor mijn Deutz D40. Je moet eerst naar de politie gaan om een bewijs van verlies van papieren aan te vragen, Hiermee ga je naar de dealer (ben naar Gaspart geweest, eerst een afspraak maken!). Mij konden ze geen gelijkvormigheidsattest geven omdat dat niet bestond in het bouwjaar van mijn tractor. Ze konden mij wel een attest van bouwjaar geven. Zou dat nodig zijn om het voertuig in te schrijven of niet? alle hulp is welkom!
dx11
Ik gok gewoon een papiertje dat je een kenteken aan kan vragen. In Nederland kennen we dat niet. Zoals je misschien al merkt 😛
Wimbo
@Inter1246fan

het is grammaticaal, met een C. . .als we toch bezig zijn.
de yanmarman
@volvo 320

En je moet ook een gelijkvormigheidsattest aanvragen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
4