Agrimac terrein heftruck

We denken er over om er eentje aan te schaffen een TH-210
Iemand ervaring met deze terrein heftruck?

Deel dit topic

aardbei

Reacties

Tom VB
Kunt beter een Ausa kopen
aardbei
Waarom? welk zijn de verschillen?
Kareltje
Je kan beter geen ruwterrein heftruck kopen, is mijn ervaring. Het is geen verreiker maar ook geen heftruck. Een verreiker kan veel hoger, is sneller en tilt meer. Een heftruck is wendbaarder en compacter. Van beide wereld heeft een ruwterrein heftruck het net niet. Koop of een verreiker of een heftruck. Bijvb een kleine verreiker of knikshover is wendbaarder dan een ruwterrein heftruck. Zo'n terrein heftruck heeft een voordeel: ze zijn goedkoop, maar verder is het waardeloos, is mijn mening!
ErDee
Zijn dat van die rare heftrucks met tractorwielen?
woutkuiphuis
@ErDee

haha daar lijkt het wel op jaa 😛

dat is er een zij wel sterke dingen !
marco steyr
Ik denk dat je beter een kleine verrijker kan hebben kun je veel meer mee doen en het werkt ook sneller
aardbei
@Kareltje
Met het eerste deel van je uitleg ben ik volledig mee akkoord. Maar het zou wel voldoende zijn voor onze toepassingen. We hebben hem ook maar een klein 150 uur per jaar nodig dus een verreiker is veel te duur. En ook veel te log. De heftruck kan je dan weer niet op het onverharde komen... Een kleine shovel kan vaak niet zo veel heffen en er is steeds het kantel gevaar.
Guuske
Als het maar geen chinees is want dat is goedkoop duurkoop, Mantiou is heel goed met ruw terein trucks
aardbei
@Guuske
Ik heb al net het tegenovergestelde gehoord ook:D. Zijn naar het schijnt moeilijk om aan te werken als er iets aan komt...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!