Ford 2000 - Ik zoek carrosseriedelen voor mijn Ford

Ik zoek wat carrosseriedelen voor mijn Ford 2000. Gaat oa om de neus met gril en spatborden.
Wie kan mij hier aan helpen.

Deel dit topic

jakobus-kobus

Reacties

Aalden
Www.histoparts.nl
Of bestellen via firma Kort te Zwiggelte
+2
new holland koen
@Aalden Histoparts heb ik nog nooi 1 positief ding over gehoord.
Zelf zou ik daar NOOIT wat kopen.
Fordje4600
@new holland koen ik ook niet
Fordje4600
@new holland koen ik ook niet
+1
deeremeneer
@new holland koen heb je daar ooit wat besteld dan? Of is het van horen zeggen? Ik heb er pas nog een velg besteld. Niks mis mee.
new holland koen
@deeremeneer Zelf niks besteld nee. Maar wel van genoeg mensen gehoord die dat wel hebben gedaan.
deeremeneer
@new holland koen kijk ik heb er altijd een beetje moeite mee als mensen van alle roepen als ze er zelf geen ervaring mee hebben. En wat was er dan allemaal mis met de spullen bij jou bekenden dan?
new holland koen
@deeremeneer Meerdere dingen. Plaatwerk wat niet past, achterlichten waar het rood los liet waardoor ze gewoon wit gingen schijnen net als voor, etc...
new holland koen
@deeremeneer Maar mooi dat jij er wel goede ervaringen mee hebt!👍
+1
Fordje4600
@deeremeneer ik heb spatborden bekeken van ford, ze kwamen niet overeen met de originele. ze leken er zelfs niet eens op
+2
Fordje-3610
@deeremeneer wij bestellen onze onderdelen ook gewoon bij histoparts. niks mis mee. alleen de 4 kante spatborden van Ford zijn niks waard daarweg😂
jammermaarhelaas
@Fordje-3610

Zou je met de koppeling van de 3610 aan het werk gaan, dan zou ik histoparts maar even laten voor wat het is, en de onderdelen bij een vakbedrijf of vakman kopen. Een NH dealer die vroeger Ford had kan je helpen, en ook elk ander serieus lmb.
+1
Fred4130
@new holland koen kan dit helaas beamen. Veel past niet of is het net niet. Brandstoftank die niet past , leidingen die totaal niet op origineel lijken en veel te lang zijn of andere vorm. Verf die totaal niet qua kleur overeen komt. Vermoed dat er veel in china o.i.d. nagemaakt word als het niet meer origineel is met de daaraan gerelateerde pasvorm.....🤔. Bestel er niet meer , liever old tractorshop of koopvanderwalparts.com , maar als het nog leverbaar is toch gewoon de dealer. De kleine of ex forddealers hebben nog wel eens wat op zolder liggen , al zal dat ook aardig uitdunnen langzamerhand.
dennisbouter
@Fred4130 voor mijn 7810 is gebr weststrate aan het verzamelen geweest bij andere dealers , ze kunnen in het systeem zo zien wie het heeft liggen
PeterD219
Ik heb wel 2 koplampen te koop (origineel van Ford 2000) voor 60euro.
Hkramer
jammermaarhelaas
Zoek je het voor een 2000 oud model, met vinnen in de motorkap en een grille die om de rand van de neus loopt, of van het latere model, met dichte motorkap en grille binnen de randen van de neus?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!