O&K L 15 - Papieren voor op de weg

Hallo
Sinds kort hebben we een O&K L15B, nu zaten er geen papieren bij voor in Belgie in te schrijven en dus officieel mee op de weg te mogen rijden.
Weet iemand of hier nog aan te komen is via de vroegere invoerder (Belgie/Nederland) oid?
Zou ook handig zijn als we een bedieningshandleiding konden vastkrijgen

Groetenn

Deel dit topic

deutz dx 470

Reacties

dendeze
Heb je die gekocht in België of in Nederland? Heb je hem gekocht van de eerste eigenaar?
deutz dx 470
@dendeze in belgie gekocht, 2e eigenaar
thefendtfreak
@deutz dx 470 heb je een vignet 705 erbij van de doane? De eerste eigenaar moet met z'n factuur en foto's en technische gegevens naar de doane voor zo'n vignet. Kost maar een paar centen qua kosten. Voor wielladers kranen ed zogenaamd zelrijdend materieel moet je niet naar de kkeuring en kan je een pvb aanvragen als de invoerder niet kan of wil meewerken. Reken wel op een paar maanden, want zoiets duurd lang. Als je pvb hebt en vignet 705 kan je een plaat aanvragen.
jvt
Kun je vergeten, zonder papieren krijg je m niet geregistreerd. En formulier eerste in gebruikname kun je ook op je buik schrijven bij O en K, is al jaren onder new holland geschoven dus ga er maar vanuit dat er weinig meer te vinden zal zijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de O&K L 15 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!