Deutz m600 toplampjes aansluiten

Hallo,

Ik wil graag toplampjes op een Deutz m600 maken nu moet hier stroom naar toe en dat wou ik vanaf de kentekenplaat verlichting doen voor aan de trekker. Daar zit namelijk een uiteinde van een kabel en ik dacht dat die van die kenteken verlichting was maar dat weet ik niet zeker. Is er iemand met ervaring van deze trekker die me hier meer over kan vertellen? Alvast bedankt.
Carl Ausma

Reacties

+1
casejxu
Kabel naar binnen bij rechter bovenwerklamp. Dan via A stijl naar beneden tot je transmissie display. Hier zit een witte stekker 3polig. Hier heb je n massa op en 1 aansluiting waar je je lampjes op aan kan sluiten. Even meten welke t is. En dan max 5watt bolletjes in je lampjes
Carl Ausma
@casejxu oke maar wat us a stijl? En ik kan dus bij dat kleine schermpje stroom weghalen?
casejxu
@Carl Ausma je voorste cabine stijl. Rechts voor dus. Jup
Carl Ausma
@casejxu oke bedankt maar dan moet het plastic enzo er ook af dus. En je weet niet van wat die kabel kan zijn buiten de cabine?
casejxu
@Carl Ausma ja dat moet dan los. Hoeveel werklampen heb je boven? En heb je links en rechts n stekker over?
Carl Ausma
@casejxu 2 werklampen en heb 1 stekker over op links
casejxu
@Carl Ausma ja je kan meten wanneer er daar stroom op staat... stekkertje zegt me zo even niks. Jij heb natuurlijk nog rechthoekige werklampen?
+1
Carl Ausma
@casejxu oh ja dat is wel slim inderdaad. Heb rechthoekige werklampen inderdaad
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!