Even voorstellen: M.J. Nijsse

Ik ben 62 jaar en in het bezit gekomen van een nuffield universal four. ( Gekregen van iemand die hem kwijt moest. ) . Rijdt inmiddels weer maar staren is wel een dingetje. Met startpiloot geen probleem maar zonder is het hangen en wurgen. Omdat ik hem in de zomer nog regelmatig gebruik voor diverse klusjes is reviseren nog geen optie. Eerst maar eens de kleppen stellen etc.
In het dagelijks leven werk ik bij een overslagbedrijf en doe daar de stofbestrijding met behulp van grote giertanks en twe tractoren . Een JD. 7250R en een Case CVX160.
M.J. Nijsse

Reacties

M.J. Nijsse
De juiste klepspeling bij een nuffield universal four.
Bafra
Ovet zeker?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!