Massey ferguson 76 serie

Na John Deere en zustermerk Fendt komt
ook Massey Ferguson waarschijnelijk nog met een nieuwe trekker serie. Deze zal de huidige 64 en 74 serie vervangen. Gegevens zijn nog niet bekend maar op internet circuleert al een foto. De introductie zou volgens sommige internet gebruikers al voor augustus zijn.

Op de foto zou het gaan over een mf 7624 (240 pk?)
we zien de cabine van de 86 serie ook de motorkap heeft wat mee van zijn grotere broer. Ook zal adblue wss gebruikt worden om aan de emissie te voldoen.

Of er aanpassingen aan de tranmissie's worden gedaan is nog niet bekendt. Maar naar vermoeden zou zowel de dyna 6 als de dyna vt beschikbaar blijven.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Redprideworldwide: Als ze bij dat vermaledijde A.G.C.O.-concern nu eens slim waren, dan zouden ze de oude Fendt 100- 300-600-series in M.F. kleuren verkopen. 😄
redprideworldwide
Denk je echt dat , dat zou werken? Er is geen vraag achter zo'n type trekker, anders zouden ze die wel maken geloof mij. Ze zijn daar meer bezig met marketing als alle tractorfanners samen.
Trouwens Oud is altijd beter! binnen 20 jaar spreken ze zo over huidige trekkers!
VARIOTMS
Heb gehoord dat ze op de agritechnika gepresenteerd worden. de laatste 6400 en 7400's zijn in productie. in november komt er bij ons een nieuwe 85 bij en dat is 1 van de laatste..
Wimsumar
Beste Redprideworldwide: Laten we wel wezen, de nieuwste generaties trekkers Fendt is ook een beschamende vertoning dat het de naam Fendt draagt. En natuurlijk is het zo, dat als je beslist M.F. wilt rijden dan lukt dat met goede wil(!) ook wel maar als je van M.F. af bent, verlang je er zeer sterk niet naar terug. 😄
frank_mf
@Wimsumar

Jou mening 😛
ijskonijn
@Wimsumar

Hm, ik weet niet waar jij mee rijdt, maar ik heb wel iets andere gedachten.
massey8690
Oehlala, dat worden fijne hokken om te zien!
mooi kappie d'r op, ben benieuwd wat ze gaan veranderen aan de bediening!, dat loopt (volgens sommigen) een tikkeltje achter :?
wat Wimsumar zegt is natuurlijk volledige bullshit, mf is een degelijke trekker voor betaalbare prijzen, dat kun je van fendt niet zeggen (al rijd ook ik liever fendt).
frank_mf
@massey8690

De MF7400 en zeker 8600 zijn verkapte fendts. Transmissie, achterbrug etc. allemaal van Fendt, alleen dan voor een MF-prijsje 😛
MaartenMandemaker
Wim blijft liever in het stenen tijdperk.

Dat MF prijsje zoals het 15 jaar geleden was is ook wel wat veranderd 😄 Die cabine is wel heel ruim ja, alleen mis ik wel de zijruiten die je fijn op een kiertje kunt zetten.
Wimsumar
Beste MaartenMandemaker]

Quote:
stenen tijdperk

Ja, reken maar! Ik kan (indien nodig) aan m'n trekker sleutelen
met "hamer en beitel".
De nieuwste generatie trekkers zijn kennelijk zelfs te moeilijk om in de fabriek al goed in elkaar te zetten gezien de zéér jonge trekkers die bij mechanisatiebedrijven, volledig gedemonteerd staan om onbenullige storingen te verhelpen. ( met name van mijn huismerk) 😞
massey8690
Zal't een 4stijlen cabine wezen jah?
dan moet airco op de 6400/6600 serie wel standaard wezen, anders krijg ie het wel aardig benauwd in't hok 😛
of zal dit alleen om de 7400 serie gaan, als ze slim zijn pakken ze bijde in 1 keer aan (hoop ik)
Maris
Ik denk niet dat het een 4 stijlencabine is als ik zo de foto bekijk. (En ik hoop het ook niet.) Wel een heel mooi model zo. Ben heel benieuwd hoe die van binnen eruit zal zien.
redprideworldwide
Volgens internet bronnen zou er een joystick aanwezig zijn, in trend van de joystick van de rogator 600 spuitmachine

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1