Vredo introduceert nieuwe zodebemester

Bemester- en doorzaaispecialist Vredo in Dodewaard heeft een nieuwe zodebemester ontwikkeld voor loonwerkers. Vredo bouwt dit jaar zes prototypes van de Contractor. Volgend jaar volgen de eerste productiemodellen..
 Vredo introduceert nieuwe zodebemester (mechaman.nl)

Bemester- en doorzaaispecialist Vredo in Dodewaard heeft een nieuwe zodebemester ontwikkeld voor loonwerkers. Vredo bouwt dit jaar zes prototypes van de Contractor. Volgend jaar volgen de eerste productiemodellen. Belangrijkste wijziging ten opzichte van zijn voorganger, de ZB3, is dat de elementen voortaan meesturen met het voertuig, doordat ze in torsieveren (rubber vingers) zijn opgehangen. Daarnaast is de Contractor een stuk lichter dan zijn voorganger. De 9 meter brede variant is met 2.660 kg circa 500 kg lichter dan zijn even brede voorganger. Bijzonder is verder dat Vredo heeft gekozen voor een nieuw dubbel lager met een speciale afdichting per schijf. Die hoeft niet meer gesmeerd te worden. Het aantal vetnippels aan de bemester is daarmee teruggebracht tot een stuk of zes.

Nieuwsgrazer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!