Illustratie van:

Fiat 300 - Verlichtings problemen

Goede avond, mijn Portugese wijnboer vriend heeft problemen met de verlichting van zijn fiat 300 en heeft mijn hulp gevraagd. Hij heeft geen documentatie. Vandaar mijn vraag, kan iemand mij helpen aan een elektrisch schema. Of weet iemand waar ik dat op internet kan vinden.
Bedankt, Hendrikus

Deel dit topic

Reacties

guy
Elektriciteit van zo'n trekker is niet zo moeilijk, zeker de verlichting niet, even de testlamp nemen en uitmeten tot waar de stroom komt.
mf 6480
Je moet de storing uit sluiten,, dus dan verbind je bij het achterlicht 2 draatjes en dan meet je bij de voeding op de 2 zelfde draden en dan de multimeter op de piep stand, dan piep de multi meter als er geen storing in die 2 draden zit,, sucses.
Hendrikus
Klopt allemaal, alleen de beste man heeft de hele kabel die onder de trekker loopt aan puin gereden. Ik vrees dat ik een nieuwe boom moet maken. Vandaar mijn vraag om een schema.
fiatfan
Ik heb er wel een denk ik. zal van het weekeind even zoeken, en mail hem wel naar je toe
Hendrikus
Bedankt, Fiatfan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
45