Mc-Cormick D 326 - Bouwjaar onbekend

Goede middag, Tractorfans
Op het typeplaatje van mijn trekker is het bouwjaar niet ingevuld. Het chassisnr. wel. Kan iemand van jullie aan de hand van het chassisnr. zeggen wat het bouwjaar is? Chassisnummer is NT360143.
Alvast bedankt. Hendrikus
Hendrikus

Reacties

old man jose
Hier kun je heel veel vinden:
ihcparts.nl/
IHC453
ihace.de/01_schlepper/0326/…
hij is tussen 64 en 66 gebouwd en als je jou nummer vergelijkt met de nummers daar kun je wel een schatting maken
AW217
Het is de 143e 326 die gemaakt is. Totaal zijn er 15472 van die trekkers gemaakt in 5 jaar tijd. Je hebt waarschijnlijk dus eentje van het eerste jaar, 1962
Hendrikus
Zo had ik het ook al berekend, na de informatie van IHC453. Maar bedankt AW217 en ook de andere heren , ik ben weer wijzer geworden.
Fijne avond, Hendrikus
IHC-power
Hij is inderdaad eind mei, begin juni 1962 gemaakt. En heeft trouwens origineel witte velgen, witte zit!! Naar mijn weten is er geen vroegere bekend.
Hendrikus
Bedankt voor je aanvulling IHC-power , maar ik denk toch dat ik de wielen weer wit met rode ster spuit en de zitting ook weer rood.
Groeten , Hendrikus
IHC-power
Ieder zijn smaak he. 😄
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!