Slecht lampje of ander probleem

Vorige week lampje van het remlicht vervangen, exact een week later hetzelfde lampje weer kapot. Lampje gekocht en meteen geplaatst.
Verder geen storingen of defecte zekering ed gehad.

Is dit stomme pech, of kan er iets anders aan de hand zijn?

Deel dit topic

Reacties

Sanderrr
Gewoon afwachten hoe lang die het nu volhoud
+1
roscho
Kan idd. gewoon pech zijn, kan ook duiden op een te hoge laadspanning. Meet maar eens bij de dynamo. Bij stationair toerental hoort dat plm. 13,5 V en bij iets verhoogd toerental zo'n 14,4 V te zijn.
Maar het kan ook zijn dat er een bepaalde resonantie in zit waar de lampjes niet tegen kunnen. Waarschijnlijk zijn LED-lampjes daar minder gevoelig voor.
basia
Goedkoop Chinees lampje geweest ?
wim-same
@basia Ik heb ook eens zo'n serie gehad. Halogeen lampjes, gingen achter elkaar kapot. ander merk en veel minder last.
@basia
Niet perse een goedkoop Ichinees) lampje, gekocht bij een technische handelsonderneming, actief in scheepvaart, oliehandel, tuin, tuinbouwmachines, gereedschappen, etc.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0