Illustratie van:

Valtra C120 - Valtra C120, good, bad or ugly?

Wat zijn jullie ervaringen met de c120? Heb begrepen dat de c serie niet echt veel verkocht is. Kan een gebruikte kopen met een goede 4500 uur. Electrische ventielen, weet niet of dit standaard is. Heb liever mechanische, maar tis gebruikt dus niet veel te kiezen. Hoe zit het met de electronica bij deze trekkers? Verder nog speciale dingen om op te letten, buiten de standaard punten?

Bedankt

Deel dit topic

Reacties

Valtrapowerr
@MaartenMandemaker @verse koe

Ja wij hebben een c90 (zelfde trekker op wat kleine puntjes na) eigenlijk wel een fijne trekker, elektrische ventielen vind ik bij onze trekker wel een voordeel ivm de voorlader en die heeft ook al -in tegenstelling tot veel andere trekkers van die leeftijd- bediening in de armleuning wat heel fijn werkt.
We hebben er wel eens een keer wat mee gehad maar voor zover bij mij bekend waren dat geen seriematige problemen. En elke trekker heeft denk ik wel eens wat.

Elektronica hebben we tot nog toe geen problemen gehad, trekker heeft nu 6500 uur en doet het elke dag naar tevredenheid.
verse koe
@Valtrapowerr ok, bedankt! Technisch zijn de valtras wel goed dacht ik. Heb alleen ervaring met een 700 en daar ook geen problemen mee. Zal er eens over denken!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra C120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0