Carraro 23 onderdelen en gegevens gezocht

Ik heb ervaring met het restaureren van ene Ferguson 35 goudbuikje. Nu gaan we aan de Carraro 23 beginnen, maar daar voorzien de gangbare leveranciers zoals Histoparts en Koop vd Wal niet in.

Iemand idee waar gegevens (technische gegevens voor afstellen etc.) en onderdelen te krijgen zijn?
GJMooy

Reacties

roscho
Op de link hieronder vind je een thread op een Italiaans forum over die trekker. Misschien kun je er met behulp van Google Translate iets mee en wie weet kan iemand je daar verder helpen.
tractorum.it/forum/topic/…
echte844
Ik denk dat Hissink Oeken de gene is die jou het beste kan helpen. Ze zijn de huidige importeur van zowel Carraro als Antonio Carraro trekkers.
+1
Sanderrr
Kramp levert sinds korte tijd ook onderdelen van Carraro.
Op de webshop zullen ze wel niet het complete assortiment onderdelen staan maar als je er heen belt met een artikelnummer kunnen ze overal wel aankomen.
Echter een duidelijke levertijd krijg je nooit...
Carrarotractor
Hallo , ligt eraan welk type je hebt , ik heb het een en ander aan gegevens, boekjes etc. van verschillende types. ben zelf ook bezig met een carraro 23 van 1962
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!